22
Ju
Stylingprodukter for man
22.07.2014 14:23

När jag träffade Peter visste han bara om en stylingprodukt. Det var en mycket blöt produkt som var faktiskt gratis. Det var vatten.

Ja. Han stylade håret med vatten. Detta både chockade mig och fick mig att inse att han behövde mycket hjälp i departementet stylingprodukter.

Första gången jag klippte Peters hår, vilket är faktiskt ganska en rolig historia, gav jag också honom några styling tips mellan alla flirta.

Mens hår kan vara en utmaning att stil eftersom det vanligtvis finns det ingen värme styling inblandade. Så det är upp till den konsistens du var utdelade i din genetiska utgör, och emellertid det luft torkar.

En av de värsta saker som jag ser killar som gör att håret hela tiden är att gnugga den med en handduk att torka den. Visst, det torkar snabbt men de har också skapat en hög med frizz att leva på sitt huvud för dagen.

Tro det eller ej, jobbar jag fortfarande på Peter att sluta göra detta. Han ligger i sin sätt jag berätta. Jag lyckades få igenom honom om vikten av produkt, så dessa är några av hans favoriter. Hans textur är bara knappt vågiga, en medellång råhet och lite utmanande att arbeta med.

Ett tag var han med Redken Molding Paste Work Hard. Det var lite klibbig, men också en mjuk och formbar pasta som var perfekt för definition och håll. Det kan användas på våta, torrt eller fuktigt hår. Peter vanligen används det på fuktigt hår för att försöka styra någon frizz.

Nyligen har han njutit säng huvud ren textur Molding Paste för mer av en matt finish. Det är mycket tjockare än produkten från Redken, men ger en liknande flexibel håll.

En av mina favorit stylingprodukter för killar är Tigi Bed Head hår pinnen. En av de saker som jag gillar mest med det är att det är roligt att använda. Det liknar en lim pinne, så om din man vill bara gnida det hela huvudet kan han, eller han kan ösa ut vad han vill med sitt finger. Det är en klar, hård vax och är utmärkt för kursen hår.

Jag dras till matt, mjuk finish med mens hår, istället för den krispiga gel utseendet. Alla de produkter som nämns ovan kommer att kunna uppnå just detta.

De flesta av mina manliga klienter behöver en hel del vägledning när det kom till produkt och styling. Jag märkte att de verkligen inte bryr sig om att tänka på det, och föredrar för att någon gör arbetet åt dem. Föreslå vad jag trodde skulle fungera bäst för deras textur var hjälpsam, och de alltid köpt brukar när jag föreslog.

Om du försöker få din man att göra en switch, kan du behöva köpa honom en produkt eller två att prova. Med andra ord, är han sannolikt inte kommer att gå till affären och leta efter ett tag testar konsistenser av pasta eller vax.

Vaxet kommer att arbeta med nästan alla hår textur, och överväga mer av en pasta för ostyriga hår.

Glad styling, killar. Och tjejer försöker få dina killar att konvertera till bättre produkter? Lycka till.

Problem med haravfall

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!