03
Ja
Problem med haravfall
03.01.2014 01:40

Jag är en person som lidit av överdrivet håravfall de senaste två åren. Jag är 34 år gammal nu. I tjugoårsåldern jag hade tjocka rakt hår och de flesta av min vän avundades mitt hår. Mitt hår började falla ner kraftigt ett par år tillbaka för ingen uttrycklig anledning. Jag var nedslagen och jag var rädd att jag skulle bli skallig inom några år.

Sedan dess har jag letat efter en hårprodukt som kan ge en permanent lösning på mitt problem. Jag var på jakt efter en produkt som skulle föryngra mitt hår celler att växa tjock igen och därmed förhindra eller åtminstone fördröja anstormande i mig i tidig ålder. Jag ville också välja en hår produkt som skulle orsaka inga biverkningar i mig vid regelbunden användning. Kort sagt letade jag efter en naturlig produkt som kan ge mig fullständig lättnad från mitt problem av oöverträffad tidigt håravfall.

Inledningsvis experimenterat jag med dessa hårvårdsprodukter som hade breda annonser och som erbjöd magiska befrielse från problemet. Dessa produkter var ofta mycket dyra. Tyvärr botade ingen av dessa produkter mitt problem. Även om vissa produkter har viss effekt på överdriven håravfall, det orsakade ofta huvudvärk och influensa till mig och jag var tvungen att upphöra med dessa produkter.

Eftersom mitt sökande efter en fullständig bota själv misslyckades och slutade i en katastrof som leder till omotiverade biverkningar, beslutat att söka för expertutlåtande genom samråd med en kvalificerad läkare.
Läkaren jag konsulterat föreskrivs för olika kliniska tester och slutligen berättade för mig att jag är helt ok och att min problem av håravfall verkar vara ärftlig. Han berättade för mig att det finns ingen specifik behandling för detta tillstånd och rådde mig att ta några zink tillskott. Även intag av zink kosttillskott minska min förlust av hår marginellt, bota det inte mitt problem.

Det var då jag kom över Priorin. Det introducerades till mig av min vän. Min vän hade använt det och hade positiva resultat mot håravfall. Han hävdade att ovanstående behandling inte orsakar några biverkningar till honom. Som jag hittade vittnesbörd för denna behandling i min kompis hår framgång, bestämde jag mig att genomgå behandling.

Tro det eller ej programmera mina vänner, inom två månader efter genomgår Priorin min förlorade håret börjat växa långsamt tillbaka. Idag är jag en lycklig man. Jag har återfått sjuttiofem procent av min förlorat hår. Det har absolut inga biverkningar. Jag rekommenderar starkt denna behandlingsprogram till alla de olyckliga personer som har överdrivet håravfall.

Hårspray

Comments


Datenschutzerklärung
Create your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!