15
Ju
Hårspray
15.07.2013 10:26
Använder du din hårspray på rätt sätt? Många av oss bara sprayar och går, men det är en konst att få till det rätt. Förstå när du ska använda en mjukare eller hårdare styling kan göra en värld av skillnad i stil och hälsa på ditt hår.
 
Aerosol ellker inte
 
När det gäller styling, är aerosol-spray att föredra eftersom du får mer kontroll och bättre täckning. Icke aerosoler tenderar att göra att håret ser mer "vått" ut. För naturligt lockigt hår, icke-aerosol spray är ett idealiskt alternativ till geler.
 
Arbete
 
Håll minst, arbetande hårspray är byggbar och icke-klibbigt. "Det är bra för att köra igenom trådar som du skapar en updo eller mjuk, beröringsbara vågor," förklarar Tchad.
 
Styling
 
Används att tjockna, volumize, eller lägga till textur, styling hårspray har en medelnivå håll och har ofta en värme-skydd ingrediens. "Styling hår sprayer fungerar bra med updos och bouncy lockar," säger Tchad.
 
Efterbehandling
 
Den starkaste håll, efterbehandling hårspray "bör endast spritzed när du är klar styling och vill hålla allt på plats," säger Tchad. Mest fulländande hårspray omfatta glans-öka ingredienser för att lägga till en hälsosam glans till din look.
 
Olika nivåer
 
Ljus hairspray förhindrar flyaways efter en punktering och kommer inte att tynga fina trådar, men du behöver medium-håll om du försöker tämja tjockare, tyngre hår eller skapa förlora vågor eller en mjuk bulle. Stark och extra starka hårsprayer är för hår du inte vill flytta alls, till exempel bröllop updos, slicked tillbaka ponytails, och franska vändningar.
 
De tre bästa tipsen
 
Det vanligaste misstaget när folk använder hårspray är att de sprayar alltför nära. Hålla munstycket minst 30 centimeter bort från huvudet. Försök att spraya i en jämn ström. Du vill skapa en jämn dimma – inte använda den som en insektsspray. En annan vanligt förekommande fel är att använda för mycket. Att använda för mycket ger en oattraktiv effekt där håret ser ut som en hjälm.Om det sitter kvar för länge, kan sprayen vara svår att ta bort och dina lockar kommer att torka ut på grund av den höga alkoholhalten.
 
När du vill hålla lockar snäva, använda en medium-hold hårspray när du har avslutat med järn. Spraya aldrig produkten i håret samtidigt som det är på järn. Alkohol och värme kommer steka ditt hår – det är en av de värsta sakerna du kan göra.
 
För att förhindra frizz och flyaways, spraya hårspray på handflatorna och försiktigt släta håret med händerna. Denna teknik kommer att hålla dig från att överanvända produkten. För att skapa en flexibel hållning och öka glansen, nyttja en lätt spray på borsten genom hela processen. Detta kommer att skapa mer volym och böj i håret för en mjuk, naturlig look som varar länge.
Smartlipo
Problem med haravfall

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!