28
Ma
Finnar
28.03.2013 00:45

Acne är vanligt hudproblem och ger ofta ärr. ance går att behandla på många sätt. Läkemedel finns i form av krämer och orala varianter. Olika stadier av akne har specifika behandlingar.

De drabbade ser självklart finnar som ett stort problem och vill bara bli av med dem. De provar alla typer av produkter - från lotion, tvättar, preparat och salvor till piller, kosttillskott och alternativa terapier, allt i jakten på hud fri från acne. För att lyckas behöver man dock förstå varför acne uppstår. Utrota orsakerna till din akne och du kan säga adjö till finnar och hej till vacker, klar och glödande hud.

Vad leder till acne
Den bästa produkten för dig kommer du hitta när du vet vad du vill att produkten ska göra för dig. Och de bästa akneprodukterna är det som är bäst för din hud och kropp och som kommer inte att leda till eventuella biverkningar. Förutom detta, behöver produkten ta hand om problemet och orsakerna till akne och inte bara symtomen. Detta för att aknen inte ska komma tillbaka när du lägger av använda produkten.

Först av allt, härstammar alla saker om kroppen från en välbalanserad kost. Du kan använda de dyraste, mest utforskade produkter på planeten och därmed slösa din pengar om du inte lägger uppmärksamhet vid vilka typer av mat du stoppar i din kropp. De flesta individer vet att de bör dricka 8-10 glas vatten dagligen, att undvika sötsaker och raffinerade kolhydrater samt att äta så många råa frukter och grönsaker som möjligt. Samtidigt, kan några hälsosamma livsmedel förvärra finnar  på grund av födoämnesallergier. Många får exempelvis problem när de äter apelsiner. Eftersom livsmedel påverkar folk olika är det bra om du håller koll på vad du stoppar i dig. Plus du bör överväga kostnaden för dessa finnar-produkter.

Variation i det medfödda immunförsvaret av huden predisposes acne. Vissa individer har bättre nivåer av konstituerande, naturlig immunitet i hyen och vissa kan också ha ett mycket kraftfullt svar på yttre stimuli som vagt beror på ärftliga faktorer relaterade till överdriven androgen aktivitet i puberteten, som leder till steril inflammatorisk fenomen.

Tonåringar som vuxna får problem med finnar. Vuxna kvinnor är mer benägna att drabbas av acne än män. Vuxna män är högre risk i termer av permanenta ärr, orsakade av acneproblem. Tvärtemot vad de flesta tror, orsakas vuxenakne inte av dålig hygien. Vissa individer har körtlar som arbetar övertid för att producera och detta ger bakterier den ultimata platsen för att leva och föröka sig i. De flesta hudvårdsprodukter mot acne måste arbeta med bägge aspekter av vändningen, få bort oljan och att bli av med acne.

Utbuded av produkter mot finnar är stort. Varje typ av acne har sin behandling. Har du endast fått små symptom? En lättare form av acne. Eller endast några finnar med några få ärr. Eller om det är mer än finnar och blemmor med lesioner och stora finnar alla i hela ditt ansikte, då kan det vara ett fall av svår akne. Förstå svårighetsgraden av din finnar hjälper dig att välja produkter med rätt ingredienser för din hysjukdom.

Akne är mycket vanligt både hos tonåringar och vuxna. Det finns många produkter för att behandla akne, av vilka några rör den personliga hygienen. Tvål är vanligast. Många människor har funnit att några av de bästa lösningarna för tonårsacne finns i det egna hemmet. En annan är av de vanliga lösningarna för tonårsacne är vanligt saltvatten. En del menar att tea treeolja och citronjuice ger riktigt bra resultat. Sen finns självklart vanliga medel som man kan köpa.

Rosacea påverkar miljontals individer, de flesta av dem är över 30 år. Det verkar som ett rött utslag som är normalt begränsad till kinder, näsa, panna och haka. Rodnad åtföljs ofta av stötar och finnar. Blodkärlen kan också bli mer synliga på huden. Blackheads är inte en del av rosacea. Det är vanligare hos kvinnor, men ofta allvarligare när den hittades i män. Vänster obehandlade, kan det orsaka svullnad i näsan och tillväxt av överskott vävnad, ett tillstånd som kallas rhinophyma. Behandlingen är ofta olika för rosacea än för finnar, och det är viktigt att du uppsöker en läkare kan avgöra om vad du upplever är acne vulgaris eller rosacea.
       
Cystisk akne är en allvarlig form av acne vulgaris. Spridningen av inflammerad djup fraktur i ansikte och andra delar av kroppen. Detta beror, om blockering av porerna i hyen också infekterade med bakterier. Cystisk finnar är smärtsam, i många fall och kan ofta leda till ärrbildning i huden. För behandling av cystisk acne finns det flera alternativ, inklusive naturliga huskurer, homeopatiska medel och antibiotika. För en ren klar hud krävs en bra acne-behandlingsmetod. Detta är en typ av hysjukdom. Generellt påverkas kvinnor i deras 20-årsåldern. Ungefär 25 procent av männen har acne-problem för kvinnor denna andel är högre. Ungefär 50 procent kvinnor drabbas av acne.

Acne är ett vanligt problem bland människor i alla åldrar, särskilt tonåringar. Kanske din hy har klarats upp och du är kvar med pinsamma ärr som du inte vet hur att bli av. Det kan påverka dig psykiskt såväl som känslomässigt. Lyckligtvis för dig finns det olika behandlingar för att avlägsna ärr från acne. Ha lite smink. Oljefri, vattenbaserade fuktighetskrämer och make-up ska användas. Välja produkter som är icke-komedogent eller icke-acnegenic. Ta bort sminket på kvällen.

Ignorera ej acne. Alla kan få det. Ju tidigare du behandlar symptomen desto bättre. Hudvårdserien proactiv behandlar symptomen. Dess främsta syfte är att förebygga än att bota. Det fungerar. Det handlar främst om ett bra rengöringsmedel, ett bra sammandragande och en proaktiv lösning.

Microdermabrasion kan användas för att ta bort de övre hylagren förbättra oegentligheter i ytan, konturer och generera ny frisk hy. Fotodynamisk terapi med blå våglängd av ljus kan vara till hjälp vid behandling av finnar också. Oavsett vilka särskilda behandlingar som du, din hyterapeut eller läkare kan använda, kom ihåg att du måste fortsätta få ordentlig hudvård. Acne kan inte botas, men det går att kontrollera; rätt behandling hjälper dig att känna dig bättre, se bättre ut och kan förhindra ärr.

Smartlipo

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!