30
Ja
En snabb introduktion till gelnaglar
30.01.2015 21:42

Om du vill veta hur du gör dina naglar finare och längre så finns det ett antal sätt. Vill du få långa fina naglar, men har ingen lust att vänta på att de ska växa dit självmant, kan du använda nagelförlägning. Till exempel, du kan ha brutit bara en nagel och dåligt behöver du en quick fix-lösning. Nu kommer nagelförlägning till sin absoluta rätt. De finns som gelnaglar eller akrylnaglar. Nedan kan du läsa om gelnaglar, vilket blivit väldigt populära på senare år.

Gelnaglar är väldigt intressanta. En gelnagelkit består av ett antal olika delar, och de omfattar gelborstar, tips, buffertar, filer, UV-ljus, rengöringsmedel, våtservetter och mer. Alla verktyg som är avsedda att utföra tre grundläggande funktioner.

Formning och bildande.

Verktyg som filar och tips kan användas till att forma nageln som gel spik botemedel. Ansökningsprocessen gel spik är ett snabbt och enkelt. Starta genom att tillämpa det första lagret och forma det följaktligen. Ge det 3 till 4 minuter för att bota innan det andra lagret. Igen, forma nageln samtidigt som du applicera gelen. Efter ansökan av det tredje lagret är gel spiken klar. Allt som allt tar det ungefär tjugo minuter.

Polering och formande av naglarna.

När de torkat kan du gå loss med nagelfilen. Gelnaglar har en naturligt glansig look. En snabb polering är allt som behövs för att göra naglarna ser helt naturliga ut. För att forma och jämna kanterna kan du använda en vanlig nagelfil. Det är en bra idé att skapa längre gelnaglar så att du lämnar utrymme för misstag.

Rengöring.

Du kan använda rengöringsmedel eller vindrutetorkare att rensa bort gel naglar eller ta bort lager så att du kan bygga naglar.

Skapandeprocessen för naglarna är en kombination av ovanstående 3 steg. Kom ihåg att förbereda dina naglar innan du applicerar gel. Tvätta dina naglar och ta bort all smuts. Torka dem före den faktiska tillämpningen av gel. Deras främsta styrka är att de är mycket lätt att applicera, och processen går snabbt. För dem som har bråttom, är detta den perfekta lösningen. Det blir inte heller kladdigt efter.

Är du en person som biter på sina naglar är det en bra tid att lägga av nu. Det spelar ingen roll vilken nagelförlängning metod du väljer om du har denna otäck vana. Du kommer att skada de nail extensions. Det hela kan faktiskt bli värre om du använder någon form av konstnaglar och råkar få i dig gel eller lim i munnen.

Men om du kan hålla dina tänder från naglarna, erbjuder gelnaglar en bra lösning för en upptagen dam.

En bra video om haravfall

Comments


Datenschutzerklärung
Create your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!